"säng ner" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

säng ner

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

säng ner (intransitive) att ligga ner för att sova för natten, vanligen av boskap eller maskiner. 2006, Temple Grandin, Jennifer Lanier och Mark Deesing, låg stress metoder för att flytta och Samlas nötkreatur på betesmarker, Paddocks och stora Feedlot pennor, Institutionen för husdjursvetenskap, Colorado State University besättning tenderar att stanna där kalvarna i säng. 2004, Nick Cave and the Bad Seeds, Stava genom skogen, och frostat hedar förbi snö täckt häckar Jag sängs på snödrev Sleep under smält himlen. (Transitive) att sätta ett djur för att vila för natten. "Vi kommer i säng boskapen och huvudkontor i staden."


Referens:

bed down

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av säng ner. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 27 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av säng ner genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 23587 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor