"bad" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

bad

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

bath


Engelskt Uttal:

bath


Substantiv:


Pluralformer

bad


Etymologi

(Anglosaxiska) bae; besläktad med (Old Saxon) & (isländska) ba, (svenska), (danska), (nederländska), och tyska dåligt, och kanske till tyska bähen att underblåsa.


Definition

1. Handlingen att exponera kroppen, eller en del av kroppen, i syfte att renlighet, komfort, hälsa, etc. för att vatten, ånga, varm luft, eller liknande; som en kall eller ett varmt bad, ett bad läkemedel; ångbad; ett sittbadkar.

2. Vatten eller annan vätska för bad.

3. En behållare eller plats där personer kan fördjupa eller tvätta sina kroppar i vatten.

4. En byggnad som innehåller en lägenhet eller en serie av lägenheter anordnade för bad. Bland de gamle, offentliga bad var av fantastisk omfattning och prakt. Gwilt.

5. (kemi) Ett medium, som upphettas sand, aska, ånga, het luft, genom vilken värme appliceras på en kropp.

6. (fotografier) ​​En lösning där plattor eller utskrifter är nedsänkta; också, kärlet med lösningen.

Obs: Bath används adjectively eller i kombination, i en uppenbar känsla eller för bad eller bad; som, badrum, badkar, bad keeper. Douche bad. Se Douche . - Beslut av en hög grad av brittiska riddare, som består av tre klasser, nämligen. riddare stora korset, riddare befälhavare och riddare följeslagare, förkortat sätt: tyska Celsius B. Kings Celsius B. Kings B. - ryska badet, ett slags ångbad som består i en långvarig exponering av kroppen för påverkan av ångan vatten, följt av tvättningar och shampooings. - Turkiskt bad, ett slags bad där en ymnig svettning produceras av varmluft, varefter kroppen tvättas och schamponeras. - Bad hus, ett hus som används för att bada, - Även ett litet hus, nära en badplats, där en badande klär och klänningar.Substantiv:


Etymologi

hebreiska


Definition

En hebreiska åtgärd som innehåller tiondels homer, eller fem liter och tre pints, som ett mått för vätskor; och två pecks och fem liter, som en torr åtgärd.Substantiv:


Definition

En stad i västra England, tillgrep för sina varma källor, som har gett sitt namn till olika objekt. Bad tegel, en beredning av kalkhaltig jord, i form av en tegelsten, som används för rengöring av knivar, polerad metall, etc. - Bad stol, en slags stol på hjul, som används av invalider på Bath. "Folk gick ut, eller körde ut, eller knuffades ut i sina Bath stolar." Dickens. - Bad metall, en legering som består av fyra och en halv uns av zink och ett pund av koppar. - Bad anteckning, en vikt skrivpapper, 8 1/2 av 14 inches. - Bad sten, en art av kalksten (Oolite) hittades nära används för att bygga.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av bad. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar bad kan hittas nedan:

1.bad
2.bad bok
3.bad kimono
4.bad Oliver
5.bad tid
6.bada
7.Bada Bing Bada boom
8.Badaga
9.Badajoz
10.badande
11.badassery
12.badassness
13.badaud
14.badboll
15.badbyxor
16.badbyxor
17.badda
18.baddare
19.baddeleyit
20.badder
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 38 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av bad genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 11 Kategorier för detta ord. Detta är ord 22609 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor