"barfight" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

barfight

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

bar + kamp


Substantiv:

barfight (plural barfights) En kamp som utspelar sig i en bar. 2007 11 mars Ron Powers "Unsivilized", New York Times: Senare han kommer att slå tänderna ur en liten svart pojke; blåsa en groteskt fet, ödla skal "predikant" i vardagligt bortförandet, sodomizing och mord av samma barn - "underblåsa" honom genom att skjuta barnets far i halsen; Strax efteråt choke och dränka depraverade predikanten själv; kväva ihjäl en äldre halv kvickhet och sedan bränna hans hus; SARGA en mans mun med krossat glas i en barfight, och snegla Becky Thatchers flätade flätor bakifrån.


Referens:

barfight

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av barfight. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 14 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av barfight genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 21793 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor