"bar ut" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

bar ut

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

Bar ut (tredje person singular enkla nuvarande barer ut, presens particip spärra ut, enkel förflutna och particip spärras ut) för att stänga dörrarna till ett klassrum mot (en skollärare); ett pojkaktigt läge för uppror i skolan. 1913, Chesterton, den viktorianska eran i litteratur, kapitel 3: Vi anser att det är en skam för en man som Tennyson, när han talar om de franska revolutionerna, de stora korståg som hade återskapade hela sin civilisation, som "nej allvarligare än en skol är spärra ut. " (Kan vi hitta och lägga till en notering av Swift till detta inträde?) Delar av eller hela denna post har importerats från 1913 års upplaga av Websters Dictionary, som nu är fri från upphovsrätten och därmed i det offentliga rummet. De importerade definitioner kan vara betydligt föråldrad, och eventuella senare sinnen kan vara helt saknas.


Anagram:

outbar rubato tabour


Referens:

bar out

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av bar ut. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 69 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av bar ut genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 21589 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor