"bar ingen" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

bar ingen

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Möjligen en förkortad form av "att spärra ingen" eller "spärra ingen".


Adverb:

Adverb bar ingen (idiomatiskt) Utan undantag; exklusive ingenting annat av samma slag. 1913, Zane Grey, Desert Gold, ch. 4, mexikanska hästar är de finaste i världen, bar inget. 1922, James Joyce, Ulysses, ch. 16,. . . Irland, eller något i den stilen, som han beskrev i sin långa avhandling som det rikaste landet bar inget på framsidan av Guds jord.


Anagram:

bornean


Referens:

bar none

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av bar ingen. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 89 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av bar ingen genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 21587 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor