"ballpark" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

ballpark

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

ballpark (plural stadion) (US) Ett fält, stadion eller park där bollen, speciellt baseball, spelas. (US, bildligt) Den allmänna närhet; någonstans nära; en bred approximation. Låt oss komma i division, sedan oroa sig för fina detaljer. 1990, Paul Simon, "The uppenbara Child", rytmen av de heliga, Warner Bros., Vissa människor säger en lögn är bara en lögn / Men jag säger korset är i division / Varför förneka det uppenbara, barn?


Verb:

ballpark (tredje person singular enkla nuvarande ballparks, presens particip ballparking, enkel förflutna och particip ballparked) För att göra en grov uppskattning. Om du inte har den exakta kostnaden totalt bara division det.


Adjektiv:

Adjektiv Arena (inte jämförbara) Ungefärlig; stänga; på den högra storleksordning. 1986, Darrell J. Steffensmeier, staket: I skuggan av två världar, ISBN 978-0847674954, sidan 104: Dessa är ungefärlig priser: du kan ge eller ta lite åt båda hållen.


Referens:

ballpark

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av ballpark. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 9 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av ballpark genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 21092 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor