"utnyttjar" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

utnyttjar

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

utnyttjar (daterad) Effekt i att uppnå ett mål eller sikta; Syftet med någon användning skulle förmodligen vara en utnyttjar det skydd av passet.


Verb:

utnyttjar Presens particip av nytta. Jag utnyttjar mig möjligheten.


Adjektiv:

Adjektiv utnyttjar (jämförande mer utnyttjar, superlative mest utnyttjar) Efficacious. 2005, Carville Earle, The American Way: Ett geografiskt historia Crissis and Recovery sidan 51: Historia i detta fall var alltför utnyttjar


Referens:

availing

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av utnyttjar. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 31 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av utnyttjar genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 19078 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor