"Naturgas" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Naturgas

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

(Luftfart): Mogas


Substantiv:

Naturgas (uncountable) (US, luftfart) Automotive bensin lämplig för användning i kolvmotordrivna bensindrivna flygplan. 1988, Kas Thomas, Bränsle och oljesystem: grundläggande och avancerad ljusplanet underhåll: Cylinder sprickor är inget nytt, dock, och det finns ingen anledning att förvänta sig Naturgas-brinnande motorer har en högre förekomst av huvudet sprickbildning än avgas-användare 1994, Michael J. Kroes, Flygplan kraftverk: Inom Naturgas volatilitet, är en Reid ångtryck 9,0-15 mycket vanligt, jämfört med ångtrycket av avgas, som är 5,5-7 2006 AOPA pilot: röst allmänflyget , volym 49: kan Naturgas erhållas för en bråkdel av kostnaden för avgas, men dess användning är inte utan kontrovers.


Termin:

(Luftfart): avgas


Referens:

autogas

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Naturgas. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar Naturgas kan hittas nedan:

1.nat
2.nata
3.nata de coco
4.natal
5.natal kluven
6.natal koka
7.natal plommon
8.Natal plum
9.Natali
10.natalia
11.natalie
12.natalism
13.natalist
14.natalitial
15.natalitious
16.natalizumab
17.nataloin
18.Natals
19.natalyite
20.natamycin
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 44 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Naturgas genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 18694 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor