"uppmärksamhet" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

uppmärksamhet

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

attention


Engelskt Uttal:

at•ten•tion


Substantiv:


Etymologi

(Latin) attentio: confer (franska) uppmärksamhet.


Definition

1. handling eller tillstånd att närvara eller heeding; tillämpningen av sinnet att alla objekt vettigt, representation, eller tanken; lägga märke till; exklusiv eller särskild hänsyn; allvar övervägande, tanke, eller när det gäller; lydig eller given akt; den förmodade makt eller fakultet delta. De säger tungor döende män Enforce uppmärksamhet som djup harmoni. (Shakespeare)

Obs: Uppmärksamhet är medvetande och något mer. Det är medvetandet frivilligt tillämpas enligt sin lagstiftning begränsningar i viss bestämda föremål; det är medvetandet koncentreras. Sir (Welsh) Hamilton.

2. En handling av hövlighet eller artighet; ta hand om bekvämlighet och njutning av andra; som, uppmärksamhet ägnas åt en främling. Att uppmärksamma, att betala sina uppmärksamhet till att vara artig eller uppmärksamma; att vänta på som en älskare; till domstol.Synonymer:

vård


akt


läsa på


hänsyn


ansökan


advertence


respekt


betrakta


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av uppmärksamhet. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 50 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av uppmärksamhet genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 14 Kategorier för detta ord. Detta är ord 17862 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor