"genast" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

genast

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från på + en gång.


Adverb:

Adverb på en gång (inte jämförbara) (föråldrad) I en grupp; tillsammans. 1590, Edmund Spenser, Faerien Queene, III.4: De två stora mästare gjorde attonce pursew / Den fearefull damzell med incessany Payns. (Idiomatiskt) Samtidigt; samtidigt. Kan du klappa ditt huvud och gnugga magen på en gång? Han försökte att äta fyra kakor på en gång. 2013 10 augusti Lexington, "hålla den mäktiga ärlig", The Economist, volym 408, nummer 8848: Postens ägare genom dessa turbulenta dagar, Katharine Graham höll en dubbel plats i Washington hierarki: på en gång kunglig George värdinna och scrappy Newshound, redo att hålla etableringen till svars. (Idiomatiskt) Omedelbart; nu; direkt. Tala om för läkaren att komma på en gång. Hon har ett barn. 1898, Winston Churchill, kapitel 4, Celebrity: Mr Cooke började genast en tirad mot invånarna i Asquith för att tillåta en sandig och i allmänhet skam tillstånd av vägarna. Så kategoriskt gjorde han SKYMFA inn management i synnerhet, och med en sådan högt flöde av ord, att jag skakade så att han skulle höras på verandan. 1918, WB Maxwell, kapitel 3, The Mirror och lampan: En helgonets dag i halvtids en viss nytillträdd suffragan-biskopen kom till skolan kapell, och det predikade på han samtidigt säkrade uppmärksamhet med "det inre livet." hans informella metod, och när nu den hosta av Jarvis avbröt predikan, helt fångade han sin publik med en anmärkning om hosta sugtabletter var billig och lätt ANSKAFFBAR. 1963, Margery Allingham, kapitel 19, China Guvernant: Så snart Julia återvände med en konstapel, Timothy, som var på väg att utmattning, beredd att ge till honom tacksamt. Nykomlingen visade sig vara en kraftfull yngling, fullt utbildade och ivriga att hjälpa, och han klädde av hans tunika på en gång.


Anagram:

Acteon oktan


Referens:

at once

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av genast. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 58 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av genast genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 17334 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor