"inta positionen" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

inta positionen

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

inta positionen ofta användas för annat än som ett idiom: att anta en given position. 1842, Daniel Davis et al, Davis anvisningen för magnetism. Nu i detta fall, om den upphängda baren var påverkas enbart av nordpolen på magneten, det skulle ta ställning AB 1998 Nominering av Kevin Gover: Hearing Före utskottet för indiska angelägenheter, USA senaten: president Clintons kandidat att ta ställning biträdande sekreterare för indiska angelägenheter vid inrikesdepartementet (idiomatiskt, USA, brottsbekämpning) att vända sig bort, med händerna i en synlig och orörliga läge så att du kan sökas 2002, James Harper Walker, inuti närpolis: En eller två dagar senare tog vi ner en annan säljare och den här gången rookie utför sökning. Antag positionen! Han berättar killen. Så killen lutar mot sidan av bilen.


Referens:

assume the position

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av inta positionen. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar inta positionen kan hittas nedan:

1.int
2.inta
3.inta positionen
4.intactable
5.intactible
6.intactivism
7.intactivist
8.intactness
9.intag
10.intagande
11.intagbar
12.intaglio
13.intail
14.intaker
15.intakt
16.InTalk
17.intaminated
18.intangibly
19.intangle
20.intarsia
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 91 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av inta positionen genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 16878 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor