"upphetsande" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

upphetsande

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

väcka (plural arousings) (sällsynta) en handling eller händelse där något väckt 1912, Will Levington Comfort ödet knackar på dörren: Det finns en mobb i varje drama - dålig mobb som alltid förlorar, av olägliga arousings, bara förvirrade styrka i list av strategi. 1913, Anna Bishop Scofield, insikter och Heresies Hänförligt till Evolution of the Soul, utgåva 2: a uppl .: Dessa utflykter i själen in i sfären av materia, därmed gjort av och genom kontor klärvoajanter och siare de upprepade arousings av ego från sin nöjda sömn äntligen mycket pedagogisk och resulterar i att återuppväcka styrkorna av röstberättigade varelse, och sätta dem i rörelse i linje med nyttigt arbete för mänskligheten.


Verb:

upphetsande Present form av VÄCKA.


Adjektiv:

Adjektiv upphetsande (jämförande mer upphetsande, superlativ mest upphetsande) Det eller som väcker eller väcka. Jag har mycket upphetsande tankar.


Referens:

arousing

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av upphetsande. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 50 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av upphetsande genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 15508 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor