"programdomän" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

programdomän

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

applikationsdomän (plural tillämpningsområden) (databehandling, NET) En isolerad sammanhang med sin egen virtuella adressutrymme, i vilken en ansökan körningar, analoga med en process i ett operativsystem. 2002, Michael Stiefel, Robert J Öberg, applikationsutveckling med C # och .NET Nästa vi skapar en ny tråd, och att tråden skapar en ny programdomän, laster, och utför en enhet. 2004, Simon Robinson, Christian Nagel, Karli Watson, Jay Glynn, Morgan Skinner, Bill Evjen, kan Professional C # .NET Remoting användas för att komma åt objekt i ett annat program domän. 2006, Stefan Schackow, Professional ASP.NET 2,0 säkerhet, medlemskap och rollhantering Alla hanterad kod i .NET Framework måste köras i en programdomän.


Referens:

application domain

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av programdomän. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 33 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av programdomän genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 13914 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor