"utseende" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

utseende

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

appearance


Engelskt Uttal:

ap•pear•ance


Substantiv:


Etymologi

(Franska) Apparence, (latin) apparentia, från apparere. Se Appear .


Definition

1. Handlingen att visas eller kommer i sikte; handlingen att bli synlig för ögat; som hans plötsliga uppdykandet förvånade mig.

2. En sak frö; ett fenomen; en fas; en uppenbarelse; som, ett framträdande i himlen.

3. Personlig närvaro; utställning av den person; se; aspekt; uppsyn. Och nu har kommit för att se ... Det thy utseende svara högt rapport. Milton.

4. Semblance eller uppenbar likhet; extern show. pl. Yttre tecken, eller omständigheter, utrustade för att göra en särskild intryck eller att avgöra domen att karaktären av en person eller en sak, en handling eller ett tillstånd; som, framträdanden är emot honom. Det fanns på tabernaklet, så att säga, uppkomsten av brand. Numbers ix. 15. En människa ser på det yttre utseende. 1 Samaritan XVI. 7. domare inte enligt utseendet. John. vii. 24.

5. Handlingen att visas på en viss plats, eller i samhället, ett företag, eller alla förfaranden; en kommande innan allmänheten i en speciell karaktär; som en person gör sitt utseende som en historiker, en artist eller en talare. Kommer han nu går i pension, efter utseende, och återigen förlänga vår förväntan Milton.

6. Sannolikhet; sannolikhet. (Föråldrad) Det finns det som har någon utseende. Bacon.

7. (lag) Ikraft domstol i någon av parterna, det är närvarande i domstol; trätt i domstol i ett parti kallats en åtgärd, antingen genom att själv eller genom sin advokat, uttryckt av en formell post genom att rätt tjänsteman för ett liknande resonemang, handlingen eller förfarande genom vilket en part fortsatte mot platser sig inför domstol, och underkastar sig dess jurisdiktion. Burrill. Bouvier. Daniell. För att sätta i ett utseende, att vara närvarande; att inställa sig personligen. - För att rädda skenet, att bevara en rättvis utåt show.Synonymer:

kommande


ankomst


närvaro


sken


anspråk


luft


se


sätt


uppsyn


figur


aspekt


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av utseende. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 46 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av utseende genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 17 Kategorier för detta ord. Detta är ord 13749 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor