"dyka upp" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

dyka upp

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

appear


Engelskt Uttal:

ap•pear


Intransitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip Fanns; presens particip och verbala substantiv Synas .; (Old English) apperen, aperen, (gamla franska) aparoir, (franska) apparoir, från (latin) appar visas + parto komma fram, att vara synlig; troligen från samma rot som par för att producera. Ger skenbar, Förälder, Peer, intransitivt verb


Definition

1. För att komma eller vara i sikte; att vara i vy; för att bli synliga. Och Gud ... sade: Låt ... det torra visas. Gen i. 9.

2. För att komma inför allmänheten; som visade en stor författare på den tiden.

3. Att stå i närvaro av någon myndighet, domstol, eller bättre person att svara på en avgift, åberopa en orsak, eller liknande; att presentera sig själv som en part eller advokat inför domstol, eller som en person som ska prövas. Vi måste alla träda fram inför domarsätet. Cor. v. 10. En buse undan eftersom ingen åklagare vågat visas. Macaulay.

4. För att bli synlig för gripandet av sinnet, att bli känd som ett föremål för observation eller förståelse, eller som en sak bevisas, vara självklart eller manifest. Det doth ännu inte visas vad vi skall vara. 1 John III. 2. Av deras fåfänga tävling verkade inget slut. Milton.

5. För att verka; att ha en viss skepnad; att titta. De vanställer sina ansikten för att bliva män att snabbt. Matthew VI. 16.Substantiv:


Definition

Utseende. (Föråldrad) J. Fletcher.Synonymer:

verkar


See Seem.


se


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av dyka upp. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 55 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av dyka upp genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 11 Kategorier för detta ord. Detta är ord 13748 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor