"någon och alla" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

någon och alla

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från alla + och + alla.


Synonymer:

alla och varje varje


Bestämmare:

all (lag) Alla, varje, varje, alla; används för betoning och exakthet. 1847 December 22, Abraham Lincoln, "Spot resolutioner" på mexikanska kriget (resolutioner som erbjuds i USA representanthuset), som återges i 1907, Marion Mills Miller (redaktör), liv och verk Abraham Lincoln, volym 3, Resolved, av representanthuset, att presidenten i USA vara respekt meddela detta House- Huruvida att avvecklingen är eller inte isolerade från någon och alla andra bosättningar från viken och Rio Grande i söder och väster, och bred obebodda områden i norr och öster. 1912 12 augusti HP Lovecraft, testamente HP Lovecraft, jag, Howard P. Lovecraft av staden Providence i delstaten Rhode Island, är vid sina sinnens fulla och minne, göra, genomföra och förklara detta instrument som min sista kommer härmed återkalla alla eventuella tidigare testamenten av mig när som helst hittills gjorts. 2009 24 februari, Ron Paul, räkning # HR1146, amerikansk suveränitet Restoration Act, Per dagen för antagandet av denna lag, USA kommer att sluta all deltagande i och alla konventioner och / eller avtal med FN och alla organ, fackorgan, provision eller annan formellt anslutna kropp FN. Eventuella återstående funktioner av sådana konventioner och / eller avtal får inte utföras.


Referens:

any and all

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av någon och alla. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 33 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av någon och alla genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 13064 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor