"kravallpolis" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

kravallpolis

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

anti- + riot


Adjektiv:

Adjektiv kravallpolis (inte jämförbara) som tjänar till att motverka upplopp. 1990, Brigitte Lebens Nacos, pressen, VD och kriser således administrationen var inte till förmån för en kravallpolis räkning inför kongressen som var avsedd att begränsa militanta svarta misstänks uppmuntra upplopp. 2001, Neil Websdale, Policing de fattiga ... som berättade att saker okontrollerat i Edgehill och att polisen genomför kravallpolis manövrar där.


Referens:

antiriot

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av kravallpolis. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 49 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av kravallpolis genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 12577 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor