"och alla" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

och alla

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Fras:

och alla (idiomatiskt) Inklusive varje objekt, attribut, eller processen i samband med föregående objekt eller flera objekt. Han åt hela fisken, ben och alla. 1995 8/21, "Fördelar och nackdelar med balanskravet Ändring", Ind_Limbaugh: Nu riktig fransk tradition kräver att när du äter ortolan, drapera en servett över huvudet och konsumera fågeln i en tugga, näbb, ben och alla . 1998 15/05, Barry Bearak, "Hailing Fara; Bakom ratten: långa dagar och hard feelings ", New York Times: Omständigheterna i olyckan, dock tvetydig att vanliga av illvilja eller vårdslöshet. Och de inblandade förarna, brister och allt, är knappast demoner. 2008 9/16, Ken Hoffman, "An ek är inte längre mäktig", Houston Chronicle, sida STAR 1: Vi hade sex stora träd slet från marken, rötter och allt. En brandman berättade att vinden slog 110 mph i West U. (idiomatiskt, informell) Används för att föreslå vissa outtalade relevanta konsekvenser eller vad som sagts. Vad med dig sade att han var sjuk och allt, tänkte jag ingen av er skulle komma. (Dialektal) Används för att framhäva. Han börjar skrika och vi kommer igång för att hjälpa, men en fet belastning tack får vi och alla!


Referens:

and all

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av och alla. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 83 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av och alla genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 9752 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor