"Alfa hane" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

Alfa hane

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

alpha male (plural alfahannar) den dominanta hanen i en grupp av djur. En stor och muskulös dominerande, kontrollerande, skydda, framgångsrik, och ledande man 2000, Black Enterprise, Alpha Male investera, Feb 2000 Vol. 30, nr 7, sid 54 Alpha male investera Aggressiv lager-picker på jakt efter mindre riskfyllda finansiella planen Stanley Richards kan ha varit en eftersläntrare till att investera, men han har gjort upp för förlorad tid genom att aggressivt köpa 2007, Paul Dobransky, LA Stamford , The Secret Psychology of How We Fall in Love, länka denna alfa-hane status ger honom den högsta möjligheten att para sig med många av de bästa genetiska exempel på kvinnor i hans tycke år okänd, vingar av framgång, Hom att locka vad du vill i livet, sid 32 alpha male, är lyckliga i detta avseende, eftersom han har ett gäng och medan han måste skydda dem alla 2012 28 juni Jamie Jackson, "Wimbledon 2012: Lukas Rosol chockad av mirakel vinna över Rafael Nadal", den Guardian: Nadal är förmodligen alfahannen i någon slugfest. Men Rosol s forehand skott skickas mot Mallorca på 93mph plus, och hans var den snabbaste tjänar på 134mph.


Referens:

alpha male

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av Alfa hane. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 25 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av Alfa hane genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 7628 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor