"gränd oop" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

gränd oop

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från franska Allez-oop, rop cirkusakrobat på väg att hoppa från franska allez (plural imperativ aller, att gå), från gamla franska Aler, att gå + oop, okänd (möjligen onomatopoeia).


Substantiv:

gränd oop (plural alley oops) (basket) En lek där en spelare passar bollen till en annan, som fångar den i luften och dunkar eller lägger upp före landning. Shaq lobs bollen till Kobe Bryant som Kobe klar för gränden oop.


Interjektion:

gränd oop Används för att signalera början av en ansträngande aktivitet, såsom lyft.


Referens:

alley oop

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av gränd oop. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 55 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av gränd oop genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 3 Kategorier för detta ord. Detta är ord 7176 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor