"påstås" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

påstås

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

påstådda + -ly


Adverb:

Adverb påstås (inte jämförbara) Enligt någons påstående. Den misstänkte påstods inblandad i rånet, men hans alibi placerade honom i en annan stat på den tiden. Enligt någons iögonfallande intryck (som kan påstådda ensuingly). Spelet påstås spännande. 2008 13/11/2008, Jason Whitlock, "De 10 bästa och 10 värsta NFL tränare": Philip Rivers påstås ha den bästa säsongen av någon quarter i ligan. 2009 2009/02/20, "The Closer" ... hennes tårar skärmen påstås verkliga.


Referens:

allegedly

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av påstås. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 39 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av påstås genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 7084 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor