"dyngsur" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

dyngsur

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv alla våt (inte jämförbara) (bokstavligen) grundligt blöt; genomvåt. 1852, Charles Dickens, Bleak House, ch. 59, när jag kom hem, fann jag en gemensam utseende person, alla våt och lerig. (Idiomatiskt) Fullständigt felaktig; felaktig; okunniga. 1965, "The Lull som löpte," Time den 28 maj, gav Lugnet Johnson en chans att visa sådana kritiker som Kanadas premiärminister Lester Pearson och senatens utrikesutskott ordförande J. William Fulbright att de var alla våt för att hävda att ett stopp i bombningarna kan öppna vägen till förhandlingar.


Anagram:

plånbok


Referens:

all wet

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av dyngsur. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 69 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av dyngsur genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 7032 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor