"med alla saker i åtanke" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

med alla saker i åtanke

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

Adverb allt övervägas (inte jämförbara) (modal, idiomatisk) Trots eventuella indikationer på motsatsen. 1865, Charles Dickens, vår gemensamme vän, TB Peterson & Brothers, publicerad 1865, sid 159: Men när allt kommer omkring, var hon inte av en ond sinne eller ovänligt disposition. 1876, Henrietta H. Holdich, "My Georgie", Harper New Monthly Magazine, Harper & Brothers, sid 421: Allt som allt, skulle han inte ha varit så dålig match för Ida, bara att jag visste att barnet inte riktigt bryr sig om honom, och det fanns Georgie bryta hennes stolta, patient lilla hjärta för hans skull, och ingen såg det, men en gammal kvinna, som hade gått igenom allt själv, och visste vad det betydde. 1906, Upton Sinclair, djungeln, kapitel 7 Jurgis tappade humöret väldigt lite, men när allt kommer omkring.


Referens:

all things considered

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av med alla saker i åtanke. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 78 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av med alla saker i åtanke genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 7023 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor