"desto mer" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

desto mer

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

desto mer så


Adverb:

Adverb allt mer (inte jämförbara) ännu mer; särskilt, men ännu mer i synnerhet på grund av ytterligare information, antingen före eller efter meddelandet. Lytle framsteg som en boxare är desto mer anmärkningsvärt när man tar hänsyn till hans unika omständigheter. 1886, Robert Louis Stevenson, Dr. Jekyll och Mr. Hyde London blev överraskad av ett brott av sällsam grymhet och återges desto mer anmärkningsvärda med den höga positionen av offret.


Referens:

all the more

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av desto mer. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 48 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av desto mer genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 7012 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor