"hela helvetet brakar loss" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

hela helvetet brakar loss

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Fras:

helvetet bryter lös (idiomatiskt) Situationen blir kaotisk eller präglats av konflikter eller ilska. 1667, John Milton, Paradise Lost: Kom inte alla helvetet bröt lös? 1992 19 augusti "Beckel, Barnes och Rollins Diskutera republikanska konventet", CBS_Morning: Jag tycker det är ganska kul eftersom hade Hillary Clinton som talas i det demokratiska konventet, alla fan skulle ha brutit lös.


Referens:

all hell breaks loose

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av hela helvetet brakar loss. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 92 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av hela helvetet brakar loss genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 6967 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor