"utomjording" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

utomjording

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

alien


Engelskt Uttal:

al•ien


Adjektiv:


Etymologi

(Old franska) främmande, (latin) alienus från Alius annan; ordentligt, därför, som tillhör en annan. Se Else .


Definition

1. Inte tillhör samma land, mark, eller regering, eller till medborgare eller ämnen därav; utländsk; som, främmande ämnen, fiender, egendom, stränder.

2. Helt annorlunda till sin natur; utländsk; ogynnsam; inkonsekvent med); motsägelsefull; - Följt av från eller ibland genom att; som principer främmande från vår religion. En främmande ljudet av melankoli. Wordsworth. Främmande fiende (lag), en som är skyldig trohet till en regering i krig med oss. Abbott.Substantiv:


Etymologi

(Franska) aliéner, (latin) alienare.


Definition

1. En utlänning; en grund trohet eller tillhörighet, till ett annat land; en utlandsfödd person med hemvist i ett land där han inte besitter de privilegier medborgare. Därför, en främling. Se Alienage .

2. En utesluten från vissa privilegier; en främmande eller främmande; som, främlingar från Guds barmhärtighet. Aliens från den gemensamma rikedom av Israel. (Ef) ii. 12.Transitivt Verb:


Definition

Fjärma; att fjärmar; att överföra, som egendom eller ägande. [Sällsynta] "den son främmande länder." Sir USA Hale. Prinsen var helt aliened från alla tankar på ... äktenskapet. Clarendon.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av utomjording. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 58 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av utomjording genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 10 Kategorier för detta ord. Detta är ord 6702 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor