"al DESKO" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

al DESKO

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

En anpassning av alfresco


Adverb:

Adverb al Desko vid ett skrivbord (som normalt används för att äta). 1981, Stephanie Mansfield, "The Last Memo", Washington Post den 30 januari 1981: Paket består vanligen av kalla smörgåsar konsumeras al DESKO. 1994, "Arbetare blir allt In To Lunch", Philadelphia Daily News den 29 mars 1994: Antalet människor som har vidtagits för att äta al DESKO orsakar några nya problem på arbetsplatsen. 2004, Alex Elgar "Dining Al Desko" ", CB Fredag ​​12 November, 2004: En ny studie som publiceras i en brittisk dag hävdade att äta" al DESKO "var snabbt på att bli den nya normen för kontorsarbetare.


Referens:

al desko

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av al DESKO. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar al DESKO kan hittas nedan:

1.al dente
2.al DESKO
3.al fresco
4.al Hijrah
5.Al Jazeera
6.al niente
7.al segno
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 28 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av al DESKO genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 6038 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor