"lien jordbruks" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

lien jordbruks

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

lien jordbruks (plural jordbruks liens) (USA, lag) En lagstadgad lien som skyddar säljaren av lantbruksmaskiner genom att ge säljaren en pant på grödor som odlas med utrustningen. 2007, Milton C. Toby, kapitel 6, The Complete Equine Legal & Business Handbook: juridiska insikter och praktiska tips för en lyckad häst Business, ISBN 1581501579, sidan 112: Filing med staten i allmänhet krävs för att fullända en jordbrukspant om säkerheten är i besittning av lienholder.


Referens:

agricultural lien

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av lien jordbruks. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 40 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av lien jordbruks genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 5371 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor