"dagordning" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

dagordning

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från latin agenda ( "saker som borde göras"), framtida passiv particip (gerundivum) av sedan ( "jag, agera, göra").


Synonymer:

(Tidsmässigt organiserad plan): docket, arbetslista, schema


Substantiv:

agenda (plural dagordningar) (numera sällsynt) böjningsform av agendum En tidsmässigt organiserad plan för ärenden som skall åtgärdas. 18 juli 2012, Scott Tobias, AV Club The Dark Knight Rises Om Joker lever på vår rädsla för slumpmässigt, irrationella terrordåd har Bane en allomfattande, diktatorisk agenda som är mer stabil och varaktig, en ny världsordning som har planerats med precisionen hos en militärkupp. En förteckning över ärenden som ska tas upp (som vid ett möte). En bärbar dator som används för att organisera och upprätthålla sådana planer eller listor, en agenda bok, en agenda planerare. 2005, Linda Wilmshurst, Alan W. Brue, En förälder guide till specialundervisning: Insider råd om hur man navigerar i systemet och hjälpa dina barn att lyckas, ISBN 0814472834, sidan 145 A läxor agenda, som ibland kallas en elev planerare, är en bärbar dator ofta används för att hjälpa ditt barn att hålla reda på dagliga hemuppgifter. 2011, Spencer Marc Aronfeld, gör det ditt eget Law Firm: The Ultimate Law Elevhandledning för att äga, förvalta och marknadsföring din egen framgångsrika Law Firm, AuthorHouse, sid 12 Det kan vara bättre att helt enkelt köpa en agenda på apotek för fem dollar, men du behöver för att hålla det här korrekt. 2011, David Campos, Rocio Delgado, Mary Esther Huerta, nå ut till Latinska Familjer av engelska Språkstuderande, ISBN 1416612726, sid 160 Barnen kommer att använda en agenda bok som skolan ger att organisera sina läxor information. Innan de lämnar hem, kommer barnen prydligt skriva sina uppdrag och relaterade riktningar i sina agendor.


Anagram:

gaande, gedaan


Referens:

agenda

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av dagordning. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 45 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av dagordning genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 5064 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor