"eftermiddagste" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

eftermiddagste

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

eftermiddagste (plural eftermiddagste) (UK) En formell måltid bestående av snacks, tillsammans med te. 2007, Andrea Broomfield, mat och matlagning i det viktorianska England: A History, sidan 59, som med lunch, afternoon tea var ofta en kvinno insamling av skäl som tar oss tillbaka till regeringstiden av Charles II. 2010, Darwin Porter, Danforth Prince, Frommer England 2011: Med Wales, sidan 165, ska alla hänge sig åt en formell eftermiddagste åtminstone en gång i London. Detta avkopplande, utdragna, civiliserade affären består av tre kurser, alla elegant serveras på fina Kina: tyngdlös finger smörgåsar (med skorpor avskurna, naturligtvis); då nybakade scones serveras med sylt och härligt dekadent clotted cream (de rika, tjock grädde är också känd som Devonshire grädde); och slutligen, en matris med lagom stora sötsaker. Hela tiden håller ett överseende server potten du valt färsk till hands. 2010, Rick Steves, Rick Steves 'England 2011, sidan 179, vid alla de platser som anges nedan, är det helt acceptabelt att beställa en eftermiddagste och en grädde te (på ca £ 5) och dela eftermiddagste godsaker. 2011, Darwin Porter, Frommer s Bahamas 2012, sidan 67, den brittiska traditionen av eftermiddagste fortfarande observeras på den sista fredagen i varje månad, från januari till augusti, vid kulle herrgård av generalguvernören i Nassau. (Australien, Nya Zeeland, Hong Kong) En liten måltid eller mellanmål äts mellan lunch och middag; en tid som avsatts för detta ändamål, tas som en paus från arbetet eller från en konferens. 1993 december AUUGN, sidan 53, efter att ha eftermiddagste vi alla kombinera igen för plenum, följt av Uniforum NZ årsstämman. 1995, David Marshall, livsmedel valet och konsument, sid 270, När vi ser på måltids strukturer, Douglas (1972) gjorde en tydlig skillnad mellan den eftermiddagste som är ett mellanmål och hög te som är klassificerat som en lätt måltid.


Referens:

afternoon tea

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av eftermiddagste. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 18 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av eftermiddagste genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 4891 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor