"trots allt" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

trots allt

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

Adverb efter alla (inte jämförbara) användas för annat än som ett idiom: se efter, allt. När allt hans förkunnelse om ödmjukhet, visar det sig att han är så stolt som någon av oss. (Idiomatiskt) Hur som helst, i vilket fall som helst; indikerar en påstående är sant oberoende av andra överväganden; används för att förstärka eller förklara en punkt. När allt kommer omkring, de aldrig komma hem till jul. Naturligtvis han inte kommer att ge dig kredit. När allt kommer omkring, är hans första och sista oro sitt företags vinstmarginal. 1813, Jane Austen, Stolthet och fördom: ". Vad en charmig nöjen för unga människor är detta, det är Mr Darcy inget som dans efter allt jag anser att det som en av de första förbättringar av polerad samhället." (Idiomatiskt) I slutändan, men; används vid hänvisning till något som ansågs vara fallet, men är inte; eller ett resultat som inte vad som förväntades eller förutses. De kommer inte att komma hem till jul trots allt. 1903, Samuel Butler, långt allra köttet, kapitel 40, då tanken återvände till henne att, trots allt, hennes son kanske inte oskyldig i Ellen matter-och det var så intressant att hon kände sig bundna att få så nära sanning som hon kunde.


Anagram:

fallrate


Referens:

after all

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av trots allt. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar trots allt kan hittas nedan:

1.tro
2.TRO
3.tro healer
4.tro kommer att flytta berg
5.tro mig
6.tro på
7.troak
8.troaking
9.Troas
10.troat
11.Trobriander
12.Trocha
13.trochaical
14.trochal
15.trochanter
16.trochanteric
17.trochantine
18.trochar
19.troche
20.trochil
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 50 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av trots allt genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 4829 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor