"dotterbolag" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

dotterbolag

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

affiliate


Engelskt Uttal:

af•fil•i•ate


Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip Anslutna; presens particip och verbal substantiv affiliating, (sent latin) adfiliare, affiliare, att anta som son. ad + filius son: confer (franska) affilier.


Definition

1. Att anta; att få in i en familj som en son; därmed att ta med eller ta emot i nära anslutning; att alliera. Är själen anslutna till Gud, eller är det främmande och i uppror I. Taylor.

2. För att fastställa faderskapet; - Sade i ett oäkta barn; som, att ansluta barnet (eller på eller på) en man i stället för en annan.

3. Om du vill ansluta i vägen för härkomst; för att spåra ursprunget till. Hur dessa fakta tenderar att ansluta förmågan att höra på aboriginska vegetativa processer Hög Spencer.

4. Om du vill bifoga (till) eller förenas (med); att få till ett samhälle som medlem, och initiera i dess mysterier, planer, etc .; - Följt av eller med. Anslutna samhällen, samhällen förbundna med en central samhälle, eller med varandra.Intransitivt Verb:


Definition

För att ansluta eller associera sig själv; - Följt av med; som de ansluter med inget parti.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av dotterbolag. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar dotterbolag kan hittas nedan:

1.dot
2.dot boll
3.dot bomb
4.dot dot dot
5.dot matrix printer
6.DotA
7.dotage
8.dotal
9.dotant
10.dotardly
11.dotarizin
12.dotary
13.dotation
14.dotbomb
15.dotcom
16.dote
17.doted
18.dotehead
19.doter
20.dotery
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 31 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av dotterbolag genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 7 Kategorier för detta ord. Detta är ord 4578 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor