"påverka displayen" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

påverka displayen

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

(Psykologi) Extern show av känslor eller påverka, såsom med rösten, uttryck, gester, eller hållning, även ofrivilligt eller inte. 1970, Paul Ekman et al, "The repertoar av icke-verbalt beteende", i Mouton Classics. Från Syntax till Cognition, från Fonologi till text, sid 843 Vi är inte nöjda med det här kontot (det är särskilt svag för att förklara ansikts påverka visning av lycka) men Darwin hade också problem med. 1987, Donald L. Nathanson, många ansikten Skam, sidan 16 Darwin (som är underförstådd i titeln på hans bok The uttryck för känslor hos människor och djur) såg ansiktet påverkar display som extern uttryck för en inre känslotillstånd,. 2002, Peter Fonagy påverkar förordning, mentalise och utveckling av den själv, sid 178 markerade påverka-skärm förblir ändå tillräckligt lik föräldern normativa känslor uttryck för barnet att känna igen 2004, Stephen W. Littlejohn, karen A. Foss, Teorier om mänsklig kommunikation, sid 107 ansiktet är en särskilt rik källa för att påverka bilden, även om andra delar av kroppen kan också vara inblandade.


Referens:

affect display

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av påverka displayen. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 34 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av påverka displayen genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 4527 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor