"reklam-" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

reklam-

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

Kommunikation vars syfte är att påverka potentiella kunder om produkter och tjänster. Sir Walter Besant Advertisings inte i sig leda till en bok att "gå". De cirkulerande biblioteken är mycket mer användbar än någon reklam kolumner. 2013 21 juni Oliver Burkeman, "The Tao of tech", The Guardian Weekly, volym 189, nr 2, sid 48: Den smutsiga hemlighet av internet är att all denna distraktion och avbrott är oerhört lönsamt. Web företag vill skryta och så vidare. Men det riktiga sättet att bygga en framgångsrik online-verksamhet är att vara bättre än dina konkurrenter att undergräva människors kontroll över sin egen uppmärksamhet. Delvis är detta ett resultat av hur onlineannonsering har traditionellt arbetat: annonsörer betalar för klick, och en klick är ett klick, men det erhålls.


Verb:

reklam Presens particip av annonsera.


Referens:

advertising

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av reklam-. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 51 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av reklam- genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 4091 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor