"besvärja" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

besvärja

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

adjure


Engelskt Uttal:

ad•jure


Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip besvor; presens particip och verbala substantiv Adjuring. ; (Latin) adjurare, adjurdium, att svära till; senare, besvär: confer (franska) adjurer. Se jury.


Definition

[Ofullkomlig och particip besvor; presens particip och verbala substantiv Adjuring].

För att ladda, binda, eller kommando, högtidligt, som om under ed eller under straff en förbannelse; tilltala i den mest högtidliga eller imponerande sätt; att bedja innerligt. Joshua besvor dem vid den tiden, sade Förbannad vare den man inför Herren, som sätter sig upp och denna stad, Jeriko. Joshua VI. 26. Översteprästen ... sa ... Jag besvär dig vid den levande Guden, att du säger oss om du är Messias. Matthew xxvi. 63. Commissionersna besvor dem att inte låta passera så gynnsamt tillfälle att säkra sina friheter. Marshall.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av besvärja. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 44 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av besvärja genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 3583 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor