"vidhäfta" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

vidhäfta

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

adhere


Engelskt Uttal:

ad•here


Intransitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip följs; presens particip och verbala substantiv vidhäftande .; (Latin) adhaerere, adhaesum; ad + haerere att hålla: confer (franska) adhérer. Se Bestörta .


Definition

1. Att hålla fast eller klyva, som en klibbig substans gör; att bli sammanfogade eller förenade; som, vax fingret; lungorna ibland ansluta sig till lungsäcken.

2. Att hålla, fästas eller ägnade; att förbli fast, antingen genom personalunion eller överensstämmelse av tro, principen, eller åsikt; som, män hålla sig till en fest, en orsak, en ledare, en kyrka.

3. För att vara konsekvent eller sammanhängande; att vara i enlighet; att hålla med. "Inte heller tid eller plats gjorde sedan följa." Varje sak följer tillsammans. "(Shakespeare)Synonymer:

fäster


To attach; stick; cleave; cling; hold


pinne


klyva


hålla fast


håll


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av vidhäfta. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 54 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av vidhäfta genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 12 Kategorier för detta ord. Detta är ord 3420 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor