"faktiska tillfällen" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

faktiska tillfällen

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Myntades av Alfred North Whitehead.


Substantiv:

faktiska tillfällen (uncountable) De slutliga riktiga saker i universum, som är "erfarenhets" i naturen snarare än strikt material. Den mest grundläggande sak eller bygga i universum. Vissa Whitehead forskare skulle hålla att biljoner faktiska tillfällen innefattar en kvark. Faktiska tillfällen gör upp allt, även tomrummet: "faktiska enheter - även benämnda faktiska tillfällen - är de slutliga verkliga saker som världen består Det finns ingen väg bakom faktiska enheter att hitta något mer verkliga ..... de slutliga fakta är alla lika, faktiska enheter, och dessa faktiska enheterna droppar erfarenhet, komplexa och beroende av varandra ". Whitehead, AN, Process och verklighet: en essä i kosmologi, ed. av Griffin, D. och Sherburne, D., New York: Free Press, 1978.


Referens:

actual occasions

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av faktiska tillfällen. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar faktiska tillfällen kan hittas nedan:

1.Fak
2.fakeer
3.fakelaki
4.Fakelore
5.fakely
6.faker
7.fakery
8.fakey
9.fakie
10.fakir
11.faklempt
12.faksimil
13.fakta i livet
14.fakta på marken
15.Faktaböcket
16.faktablad
17.faktasökning
18.fakticitet
19.fakticiteten
20.faktisk
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 46 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av faktiska tillfällen genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 2884 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor