"faktisk" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

faktisk

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

actual


Engelskt Uttal:

ac•tu•al


Adjektiv:


Etymologi

(Gammal engelsk) hyresgästen, (franska) hyresgästen, (latin) actualis från agere att göra, aktiv


Definition

1. Involvera eller omfattande åtgärder, aktiva. (Föråldrad) Hennes promenader och andra prestanda. (Shakespeare) Låt din heliga och fromma avsikt vara själva; det är ... med en särskild bön eller handling, ... ges till Gud. Jeremiah Taylor.

2. Befintliga i handling eller verklighet; verkligen handlat eller agerar; faktiskt; verklig; - Till skillnad från potentiella möjligt, virtuell, spekulativ, coceivable, teoretiskt, eller nominell; som, den faktiska kostnaden för varor; det aktuella fallet under diskussion.

3. åtgärder på tills vidare; nu avslutas; Present; som den verkliga situationen i landet. Faktiska diatermi. Se diatermi . - Faktiskt sin (teologi), denna typ av synd som görs av oss i motsats till "arvsynd."Substantiv:


Definition

(Finans) Något faktiskt fått; verklig, till skillnad från uppskattade, kvitton. [Cant] Räkenskaperna intäkter levereras ... var inte riktiga kvitton: inte i finansiell språk, "utfallet", men endast egyptiska budgetberäkningar. Var fjortonde dag Review.Synonymer:

verklig


See Real.


äkta


positiv


vissa


Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av faktisk. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar faktisk kan hittas nedan:

1.Fak
2.fakeer
3.fakelaki
4.Fakelore
5.fakely
6.faker
7.fakery
8.fakey
9.fakie
10.fakir
11.faklempt
12.faksimil
13.fakta i livet
14.fakta på marken
15.Faktaböcket
16.faktablad
17.faktasökning
18.fakticitet
19.fakticiteten
20.faktisk
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 68 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av faktisk genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 13 Kategorier för detta ord. Detta är ord 2881 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor