"handling av självständig betydelse" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

handling av självständig betydelse

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

handling av självständig betydelse (plural handlingar självständig betydelse) (lag) En doktrin i lagen om testamenten enligt vilken en testator kan faktiskt byter dispositionen av sin egendom utan att ändra texten i viljan, så länge som de handlingar eller händelser som ändrar disposition har något annat än att undvika de krav som kommer betydelse. Exempel: En person skriver ett testamente lämna egendom till "mina anställda"; efter viljan har utförts, han skjuter en del människor och anställer andra; om hyra och bränning inte sker i syfte att åstadkomma som kommer att ärva enligt viljan är dessa handlingar självständig betydelse; brända människor kommer att få någonting, och de nyanställda människor kommer att ärva som anställda.


Referens:

act of independent significance

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av handling av självständig betydelse. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


Liknande Ord:

Andra ord som liknar handling av självständig betydelse kan hittas nedan:

1.Han
2.Han
3.han dejtar
4.han eller hon
5.han kunde vara hennes far
6.han själv
7.han skjuter han poäng
8.han som luktade det handlade det
9.han't
10.hanamachi
11.hanap
12.hanaper
13.hanatoxin
14.hanawaltite
15.hanazumo
16.Hance
17.hanch
18.hand
19.HAND
20.hand över knytnäve
AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 67 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av handling av självständig betydelse genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 2707 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor