"handling av kongressen" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

handling av kongressen

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Från bokstavlig mening av handling ( "lagstiftning") antogs av USA: s kongress


Substantiv:

handling av kongressen (plural handlingar av kongressen) (idiomatiskt, USA, främst vardagligt) tillstånd som är extremt svårt att få, särskilt i en tid. Tar det en handling av kongressen bara för att få en stoppskylt på ett hörn? 2000, Nevada Barr, frihet Falla, sidan 79: Bör Frederick stanna kvar - och uppenbarligen det skulle ta en akt av kongressen att få honom ut ur ICU - han kan ta upp där Molly hade brutalt slutade. 2003, E. Lynn Harris, en kärlek till mitt eget, sidan 54: Eftersom det verkade som att få ett glas vin kommer att kräva en handling av kongressen, snabbt gick jag. 2008, Bill White; Robert Gandt, Intrepid: Den episka historien om USA: s mest legendariska krigsskepp, sidan 273: Ett annat problem var byråkratiskt: överföring av den erforderliga, bokstavligen fartyg, en akt av kongressen. Det var en plågsam process som mals tillsammans för tjugosex månader, genom tenures tre sekreterare marinen, två presidenter och två borgmästare i New York.


Referens:

act of Congress

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av handling av kongressen. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 58 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av handling av kongressen genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 2705 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor