"bekräftelse" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

bekräftelse

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

bekännelse, koncession, erkännande, erkännande, avowal, SUMMA, ACK


Substantiv:

bekräftelse (plural kvittenser) (UK) Handlingen att erkänna; tillträde; bekännelse; ägande; bekännelse. (UK) Handlingen att äga eller erkännande en viss karaktär eller relation; erkännande som gäller förekomsten, myndighet, sanning, eller äkthet. (UK) En skiljedom eller annan uttryck eller tecken på uppskattning. (UK) Ett uttryck för tacksamhet. (UK) Ett meddelande från mottagaren informera beställaren att upphovsmannens meddelande har tagits emot och förstått. ett bröllop inbjudan erkännande (UK, telekommunikation, datorer, nätverk) Ett svar skickas av en mottagare för att indikera framgångsrik mottagning av en sändning. Se Wikipedia artikel om överföring (UK, lag) Lagen av en man erkänna ett barn som sin egen. (UK, lag) Ett formellt uttalande eller handling erkänner uppfyllandet eller genomförandet av ett rättsligt krav eller förfarande.


Referens:

acknowledgement

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av bekräftelse. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 46 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av bekräftelse genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 2324 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor