"klöver ess" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

klöver ess

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

🃑


Substantiv:

ess klubbar (plural ess klubbar) En av de 52 spelkort från en vanlig förpackning som används för bron och poker, med en enda pip, med ett nominellt värde av 1, och med klubbar kostym. 1823, Encyclopaedia Britannica, V7, The dioptrisk Paradox, p.245 Dess effekt är att ett tryck eller en ornamenterad ritning, med något föremål, såsom en ess av diamanter. etc. i centrum F, kommer (figur 6.) ses som klöver ess när den placeras i maskinen ABCD, och betraktas genom ett enda glas endast finns i röret E.


Referens:

ace of clubs

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av klöver ess. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 72 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av klöver ess genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 1770 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor