"konto till" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

konto till

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

konto (tredje person singular enkla nuvarande konton, presens particip redovisning till, enkel förflutna och particip redovisas till) (transitiv) att svara på; att vara ansvarig inför. Jag behöver inte redogöra för dig för mina handlingar. 2004, Jeffrey Jensen Arnett, Emerging vuxen ålder: den slingrande vägen från tonåren genom tjugotalet, sidan 217: Nu är det bara för mig att jag står till. Ingen har kollat ​​upp mig, och allt jag gör har fått vara upp till mig. 2000, Elizabeth Adler, allt eller inget, sidan 56: Du är den som betalar mig, och du är den jag konto för att. 2009, Chris Fujiwara, världen och dess Dubbel: liv och verk av Otto Preminger, sidan 65: Frågade där hon har varit, svarar juni i en arg utbrott, "Varför måste jag redovisa till dig jag tjugofyra?. jag är trött på att göra samma saker varje dag!


Referens:

account to

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av konto till. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 62 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av konto till genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 1626 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor