"hänsyn till" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

hänsyn till

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Verb:

hänsyn till (transitiva, föråldrad) att skatta; till pris; att värdesätta. 1591, William Shakespeare, Sir Arthur Thomas Quiller-Couch redaktör, de två herrarna i Verona, utgåva 1921, sidan 17: Valentine. Jag menar att hennes skönhet är utsökt, men hennes fördel oändlig. / Fart. Det beror på att en målas, och den andra av alla räknas. / Valentine. Hur målade? och hur slut räkna? / Fart. Gifta, sir, så målade, för att göra henne rättvisa, att ingen räknar av hennes skönhet. / Valentine. Hur esteem'st du mig? Jag står i hennes skönhet. / Fart. Du har aldrig sett henne sedan hon var deformerad? 1863, Rev. Canon Robinson, "Predikningar och predika", Macmillans Magazine, volym VII, sid 410: Aldrig predikade mer redovisas av än i det sextonde århundradet.


Referens:

account of

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av hänsyn till. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 63 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av hänsyn till genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 1623 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor