"logi" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

logi

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

accommodation


Engelskt Uttal:

ac•com•mo•da•tion


Substantiv:


Etymologi

(Latin) accommodatio från accommodare: confer (franska) boende.


Definition

1. Handlingen att montering eller anpassning eller tillstånd att montera eller anpassats; anpassning; justering; - Följt av till. "Organisationen av kroppen med boende till sina funktioner." Sir USA Hale.

2. Viljan att ta emot; obligingness.

3. Vad levererar en brist eller ger lätthet, uppfriskning, eller bekvämlighet; något inredd som är önskvärt eller nödigt; - Ofta i plural; som de boende - det vill säga logi och mat - på ett värdshus. Sir (Welsh) Scott.

4. En justering av skillnader; tillstånd överenskommelse; försoning; lösning. "För att komma till rätta av boende." Macaulay.

5. Tillämpningen av en författare språk, på grund av analogi, till något som inte ursprungligen hänvisas till eller avsett. Många av dessa citat från Gamla testamentet var troligen avsedd som något annat än boende. Paley.

6. (Common) (a) Ett lån på pengar. (B) Ett boende faktura eller not. Boende faktura, eller not (Common), en växel som en person tar emot, eller en anteckning som en person gör och levererar till en annan, inte på en erhållna ersättningen, men i syfte att samla in pengar på kredit. - Boende tränare eller tåg, en kör med måttlig hastighet och stannar vid alla eller nästan alla stationer. - Boende stege (Nautical), hängde en ljus stege över sidan av ett fartyg vid mittgången, användbar i stigande från, eller fallande till småbåtar.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av logi. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 48 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av logi genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 1558 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor