"misstag med flit" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

misstag med flit

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Används i Storbritannien sedan omkring 1880, i USA sedan ungefär 1885.


Adverb:

Adverb misstag med flit (inte jämförbara) medvetet, men tydligen av misstag. 2003, Continuum Encyclopedia of amerikansk litteratur, redigerad av Steven R. Serafin och Alfred Bendixen, sid 512 (inträde "Hemingway"): När en buffel avgifter på sin man, Margot, direkt på baksidan av honom och stå upp i Wilsons öppen bil avfyrar mot buffel och dödar Francis - om misstag, avsiktligt eller av misstag med flit, H. lämnar tvetydig. 2008, Karen White, The House på Tradd Street: "Eller kanske," Jack tillade: "hennes mamma av misstag med flit förlorat det."


Referens:

accidentally on purpose

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av misstag med flit. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 33 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av misstag med flit genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 2 Kategorier för detta ord. Detta är ord 1499 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor