"olycka födelse" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

olycka födelse

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

olycka av födelse (plural olyckor efter födseln) (idiomatiska) Ett faktum, situation eller personliga kännetecken, som kan vara önskvärt eller icke önskvärt, till följd av de omständigheter i vilka en person föddes, och som därför helt utanför hans eller hennes kontroll. 1899, Charles W. Chesnutt, "Farbror Wellington fruar" i sin ungdoms hustru och andra berättelser: e sade till sig själv att han var en mycket snygg man, och kunde ha smyckat en mycket högre sfär i livet än den där olyckan födelse hade placerat honom. 1910, William MacLeod Raine, A Texas Ranger, ch. 4: "Du är ingen bror till mig", säger hon bröt i "Som mest är det en olycka av födelse Jag förkastar jag har ingen relation med dig av något slag..". 1915, Rex Ellingwood Beach, Heart of the Sunset, kap. 9: En olycka födelse hade gjort honom en medborgare i USA-fadern hade ägt en ranch som låg norr i stället för söder om Rio Grande.


Referens:

accident of birth

Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av olycka födelse. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 79 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av olycka födelse genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 1 Kategorier för detta ord. Detta är ord 1491 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor