"godkännande" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

godkännande

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

acceptance


Engelskt Uttal:

ac•cept•ance


Substantiv:


Definition

1. Handlingen att acceptera; en mottagande vad som erbjuds, med bifall, tillfredsställelse, eller medgivande; särskilt positivt mottagande; godkännande; som, godkännande av en gåva, kontor, lära, etc. De ska komma upp med acceptans mitt altare. Isaiah lx. 7.

2. Staten accepteras; acceptableness. "Gör det säker på godkännande." (Shakespeare)

3. (Common) (a) En samtycke och engagemang av den person som en växel dras, att betala vid förfall enligt villkoren i acceptans. (B) räkningen själv när accepteras.

4. godkänner villkor eller förslag från vilken ett fynd ingåtts och parterna är bundna; mottagning eller tagande av en sak köpas som det för vilket det köptes, eller som enligt överenskommelse skall levereras, eller tillträdes som ägare.

5. (lag) En acceptera påverkan av en annan, av någon handling som binder personen i lag.

Obs: Vad fungerar skall uppgå till en sådan acceptans är ofta en fråga av stor nogrannhet och svårigheter. Mozley & Whiteley

Obs: I modern lag, förslag och acceptans är de delar där alla kontrakt lösas. Godkännande av en växel, check, utkast, eller beställa, är ett engagemang för att betala det i enlighet med villkoren. Detta ingrepp sker vanligtvis genom att skriva ordet "accepteras" tvärs över räkningen. Godkännande av varor, enligt stadgan för bedrägerier, är en intelligent acceptans av en part att veta vilken typ av transaktion.

6. Betydelse; acceptans. (Föråldrad) Mottagande av personer, partiskhet, favorisering. Se Acceptera .Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av godkännande. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 44 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av godkännande genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 4 Kategorier för detta ord. Detta är ord 1429 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor