"utomlands" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

utomlands

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

abroad


Engelskt Uttal:

a•broad


Adverb:


Etymologi

Förord ​​a- + bred.


Definition

1. Vid stora; allmänt; brett; över ett brett utrymme; som sprider ett träd dess filialer i utlandet. Räven strövar långt utomlands. Tidigare.

2. Utan en viss confine; utanför huset; bort från en boning; som att gå utomlands. Jag gick till St James ', där en annan predikade i domstol utomlands. Evelyn.

3. Utöver de gränser i ett land; i främmande länder; som har vi broils hemma och fiender utomlands. "En annan prins ... var bor utomlands." Macaulay.

4. Innan den stora allmänheten; hela samhället eller världen; här och där; allmänt. Han gick ut och började att publicera det mycket, och att flamma utomlands saken. Mark i. 45. För att vara utomlands. (A) För att målet i den; vara fel; som, är du utomlands i din gissning. (B) Att vara med förlust eller nonplused.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av utomlands. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 45 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av utomlands genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 880 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor