"en bro" Definition | Fri Swedish Lexikon | internationell-lexikon.com
header logo
Tillbaka Till | Hem       Search

"

en bro

" betyder        
AD 970 X 250

Webster

Engelskt Ord:

abridge


Engelskt Uttal:

a•bridge


Transitivt Verb:


Etymologi

ofullständig och particip Förkortad; presens particip och verbala substantiv abridging .; (Gammal engelsk) abregen, (gamla franska) abregier, (franska) abréger, från (latin) abbreviare; ad + brevis kort. Se kort och ge Abbreviate.


Definition

1. För att göra kortare; att förkorta varaktighet; att minska; att minska; att begränsa; som att förkorta arbets; att förkorta makt eller rättigheter. "Brudgummen ... förkortade hans besök." Smollett. Hon avgick sig till Sebaste, och förkortade hennes tåg från stat till nödvändighet. Fuller.

2. Om du vill förkorta eller kontrakt genom att använda färre ord, ändå behålla känslan; sammanfattar; att kondensera; som att förkorta en historia eller ordbok.

3. Att beröva; Att skära av; - Följt av av, och tidigare av från; som att förkorta en av sina rättigheter.Hjälpa oss redigera översättningar! Det är snabbt och enkelt, helt enkelt genom att klicka på redigera ikoner för att börja. Tack för hjälpen!AD 728 X 90

Input Besökaren:

Besökare är välkomna att hjälpa oss att expandera innebörden av en bro. Fyll i formuläret nedan för att lägga till din definition, t ex eller kommentar.

 

Posta Din Input


 
Ange ditt namn
 
Definition Exempel Kommentar
 

Bevisa att du är inte en maskin
Skriv in koden

Du håller med internationell-lexikon.com användarvillkor och sekretesspolicy

 


AD 160 X 600


Tack för besöket internationell-lexikon.com, en gratis online-lexikon med över 200.000 definitioner av ord och fraser. Du är besökare 60 På denna sida. Snälla hjälp oss att expandera innebörden av en bro genom att tillhandahålla en alternativ definition eller exemplet ovan. Vänligen lägga till kommentarer för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Det finns 5 Kategorier för detta ord. Detta är ord 870 i vår ordlista.
Upphovsrätt © 2018 | internationell-lexikon.com | Alla Rättigheter Förbehållna
Hem | Integritetspolicy | Användarvillkor